Klacht: Geen levering en hoor niks meer

op 22 juni 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom gelijk bij m’n punt. Ik heb op 26 mei een bestelling gedaan. Echter staat er al super lang dat deze onderweg is. Ik hoor er verder niks meer van. Ik heb een mail gestuurd en geen reactie. Ik wil graag weten hoe dit verder zit en waar ik aan toe ben. Want ik las de recensies en die waren niet allemaal even enthousiast dus wil ik graag het tegendeel ervan zien. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zoe Timmermans