Klacht: Geen levering bestelling 500020679 dd januari 2020

op 13 mei 2020 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelde in januari bij Check Die Deal.be, steeds dezelfde antwoorden op vraag om levering. Nu kreeg ik weer het antwoord dat het rechtstreeks van bij de leverancier wordt verzonden en dat er vertraging is! We draaien in cirkels, mijn geld krijg ik ook niet terug! Ik wil na 4 maand een definitieve oplossing, mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cleo1501