Klachten over Check Die Deal

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Check Die Deal zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

89 klachten gemeld
1.1 /10
44 stemmen
44

Tijdslijn

Ik heb een weerstation besteld op 19 januari met beloofde levertijd 22 januari. Op 5 februari een vriendelijke mail gestuurd met de vraag wanneer ik het zou mogen verwachten. Antwoord: binnen 1 week. Op 18 februari weer een mail gestuurd:... Lees meer

Heb online een bestelling gedaan en achteraf betalen gekozen. Heb het product na 3 maanden ontvangen, maar krijg wel al sinds bestelling ingebrekenstelling van billink. De factuur is inmiddels 2x over de kop. Heb de betaling gedaan, maar ontvang on steeds... Lees meer

Levering betaald maar niet ontvangen

Klacht van op 13 februari 2020 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Beste,na het bestellen van een ketting met naam voor mijn dochter haar verjaardag heb ik deze besteld en nog steeds niet ontvangen.ik hoor niks van bedrijf.mail gekregen dat bestelling is ingepakt en klaar staat voor drop off.als ik dan mail... Lees meer