Klacht: Geen levering

op 21 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,
Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg mail dat deze dinsdag uiterlijk woensdag geleverd zou worden en natuurlijk niks….. telefonisch niet te bereiken terwijl ik steeds 1st wachtende ben zelfs na 20 min. Ik moet nu betalen aan billink ( achteraf betalen) ben ik dit verplicht? Afslank ringen reageert ook niet op mail en berichten op fb worden verwijderd….

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon netjes antwoord krijg en mijn bestelling ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bellingwolde