Klacht: Geen levering

op 01 juni 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht inmiddels een week op mijn pakketje wat eigenlijk de volgende dag na mijn bestellen zou moeten geleverd worden. Bol.com zegt niks te kunnen doen, bij het bedrijf in kwestie zou je een afspraak kunnen inplannen. Inmiddels 6 keer gedaan helemaal niks van ze vernomen. Zeer waardeloos bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje eindelijk krijg, maar ik zal zeker niet meer bij bol.com bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dynalogic nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 17 juli 2017 om 16:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Zeeuw,

Bedankt voor uw bericht. Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak! Vanwege drukte hebben we hier nog niet op kunnen reageren. Wilt u de klacht alsnog in behandeling laten nemen, dan kunt u dit via deze link indienen: http://bit.ly/292xiLZ .

Bedankt voor uw begrip,

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door SkyIsLimit