Klacht: geen levering

op 11 augustus 2016 over Readers Digest Nederland in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na dat ik al meer dan 30 jaar een abonnement op het Beste van Reader’s Digest heb, heb ik sind vorig jaar problemen. Ze beweren mijn geld niet te hebben ontvangen en leveren geen tijdschriften meer. Op 21-04-2016 heb ik mijn betaalbewijs per email naar de klantendienst gestuurd, maar nooit een reactie ontvangen. 1 of 2 maanden later heb ik dit ook telefonisch gemeld, en weer geen reactie ontvangen. Ik begrijp er niets van.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug voor alle maanden die ik wel betaald heb, maar niets ontvangen heb.
Bovendien wil ik een verklaring en een verontschuldiging.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Readers Digest Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Readers Digest Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnneGB