Klacht: geen levering

op 21 juli 2016 over Timberland in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

maandag 11 juli een bestelling geplaatst en betaald, tot op heden geen levering en ook geen contact. Telefonisch niet bereikbaar en nav het contactformulier nemen ze geen contact op. Staat op de website dat de klantenservice het momenteel erg druk heeft en daarom niet binnen de termijn kan reageren

Gewenste Oplossing:

als ik mijn bestelling geleverd krijg, of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Timberland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Timberland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tammy1979