Klacht: Geen levering

op 30 mei 2020 over Lucy Breeze in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 mei bh besteld en betaald. Sinds die tijd krijg ik iedere dag diverse mailtjes van dit bedrijf met aanbiedingen maar geen bh. Om mijn mail waar hij blijft krijg ik antwoord dat ze zullen reageren en dat ik niet nogmaals moet vragen anders kom ik weer achteraan de rij (?? vreemde zaak)
Hoe lang moet ik wachten ?

Gewenste Oplossing:

Als er een levering is geweest of als geld retour is gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucy Breeze

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucy Breeze nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renee Eikelenboom