Klacht: Geen levering

op 14 maart 2020 over MyTrendyPhone.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandag 9 maart 2020 heb ik een stappenteller besteld. Levering zou 1-4 werkdagen duren. Ik kreeg geen bestelbevestiging. Dinsdag gebeld, dat kan alleen tussen 12.00-14.00 en alleen in het engels. Toen kreeg ik wel een bestelbevestiging, en later ook verzendbevestiging. Inmiddels is het zaterdag14 maart 2020, en ook vandaag zat het niet bij de brievenbuspost. Ik heb gemaild en contact gezocht via chatservice, maar geen respons.
Daarnaast zou ik 10% korting krijgen, maar uiteindelijk moest ik toch het volle bedrag betalen.

Gewenste Oplossing:

Het product zo snel mogelijk geleverd wordt, en de korting alsnog terugberekend wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MyTrendyPhone.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door AW123