Klacht: Geen levering

Jesse0531 op 26 december 2019 over Trekkinn.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar bergschoenen (Salomon Quest 4D) besteld op 29-11-2019 en heden nog niet binnen gekregen (25-12-2019). Ik heb twee weken geleden gebeld en werd er gezegd dat ik nog 10 tot 15 dagen moest wachten om het met de leverancier uit te zoeken. Nu 15 dagen later nog steeds geen reactie binnen tevens mijn bestelling ook niet. Ik vind dit erg vervelend omdat dit om een aardig geld bedrag gaat en heb geen goed gevoel meer in dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn schoenen worden gevonden en z.s.m. worden verstuurd of dat ik mijn aankoop bedrag terug gestort krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trekkinn.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trekkinn.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jesse0531