Klacht: Geen krant ontvangen

op 14 juli 2018 over Leidsch Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben sinds 6 juli 2018 abonnee, dus ruim een week. Al twee keer heb ik de krant niet ontvangen .Vorige week zaterdag niet en ook deze zaterdag niet.Ik heb direct het het abonneegeld tot 1 oktober a.s. betaald. Uiteraard kan ik met deze slechte bezorging geen genoegen nemen. Kunt u zorgen, dat ik vandaag de krant nog krijg en dat de bezorging beter gaat worden. ,

Gewenste Oplossing:

Zodra de bezorging correct is

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leidsch Dagblad

Reactie van de melder van de klacht kittyjanbouw

7 maanden geleden - Waar vind ik de account om de klacht te volgen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leidsch Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kittyjanbouw