Klacht: geen krant ontvangen

op 29 augustus 2016 over HDC Media in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon op de Touwslagersteeg 2 in Alkmaarsinds 3 juni. Afgelopen vrijdag en vandaag 29 aug geen krant ontvangen. Dit is al de tigste keer sinds ik hier woon. Als ik de andere link volg om het niet ontvangen door te geven dat opent deze niet, Ik hoef geen krant meer als ik iedere week wel een keer erachter aan moet als de krant niet komt. Ik wil dat u mij belt en dit permanent oplost of mijn geld retourneert. Het gaat om de alkmaarse krant

Gewenste Oplossing:

zie boven
Mijn nummer is 06 12911515

Renee Rademacher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HDC Media

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HDC Media nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renee Rademacher