Klacht: Geen krant bezorgd

op 21 mei 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al voor de derde keer in de maand mei geen krant bezorgd, ook niet de krant van zaterdag 21 mei, en nee ik wil hem niet digitaal lezen, ik wil de krant in zijn geheel zodat ik puzzels op kan lossen e. d. Anders wil ik mijn geld retour. Het gebeurd niet alleen in mei, in de maanden ervoor is het ook gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Als de krant als vanouds na bezorgd word, zo hoort het.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fanniepannie