Klacht: Geen korting voor mbo’ers!

op 13 juli 2018 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik studeer verpleegkunde aan het mbo en wil net voor de zomervakantie spotify premium gaan installeren. Tot mijn grote verbazing zie ik dat alleen studenten van het hbo of de universiteit in aanmerking komen voor de studentenkorting van spotify.
Dit vind dit echt een vorm van (prijs)discriminatie! Alsof wij mbo’ers nooit muziek luisteren en geen recht hebben op de korting omdat wij niet intelligent genoeg zijn om muziek op te zetten tijdens het studeren?

Ik hoop dat jullie hier wat mee doen!

Groeten,

Tessa Vluggen
MBO STUDENT aan gildeopleidingen!

Gewenste Oplossing:

Als ook de mbo’ers recht krijgen op de studenten korting van spotify!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tessavluggen