Klacht: GEEN KINDVRIENDELIJKHEID vrouw bij de Kids atractie

op 15 oktober 2016 over Slagharen in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag slagharen geweest met onze 3 Kids ,zoals we vaker doen,,,maar wat ik vandaag meemaakte met een vrouw die daar werkt bij de kinderatractie naast de olifanten achterin, ,echt de peuter draaimolen,,, nooit meegemaakt bij geen enkele atractie en of PARK!!!!!!!!! Ik ga erheen met me 2 kleine Kids van 4 en 6 ,,niks aan de hand paar rondes geweest,,was niet druk dus konden ze ook blijven zitten,,want tas niet druk,,,,daarna vroegen ze of ze mochten eten,,dus vroeg de mevrouw netjes of ze mochten eten aan de zijkant,,nee mocht niet moest buiten het poortjes, ,nou geen probleem picknick tafel ernaast,,,wezen eten,,ben terug gegaan met de jongste want de oudste was nog aan het eten,,gingen weer netjes wachten bij het poortjes tot die open ging,,nou paar ronders geweest,,was me andere dochter ook klaar,,dus zei ga ma na voren wacht ma tot poortje open gaat…..maar wat ik ineens in een ooghoek zie is dat me dochtdochter over het muurtje klimt op Door het poortjes, ,dus loop er snel heen wanr de molen draaide niet dat ze erop zou gaan maak blijven Kids you neer kno,op ut moment dat ik aanloop,,,is die vrouw die er werkt al bij der en Schreeuwt met een harde flinke toon. …IK HEB JE ER AL UIT GEZET,,WIL DAT JE ER NU WEER UITGAAT,,,NOU WIST NIET WAT IK HOORDE EN ME DOCHTER WERD ER BANG VAN…IK ZEG PARDON,,EN ZE LOOPT WEG,,IK PAK ME DOCHTER EN GA WEER ZITTEN OP MIJN PLEK WANT HEB NOG EEN DOCHTER IN DE MOLEN,,,KOMT ze als een dolle stier aangelopen en nu eruit heb ik net ook al gezegd,,ze mag er niet in,,,ik zeg wat is je probleem nou,,en ga niet zo tekeer tegen der,,spoort jij wel helemaal,,,uit veiligheid doe ik dit,,ze had niet over het muurtje moeten klimmen,,,ik zeg ze is 6 ja,,,en ik liep er meteen na toe,,als ik bleef zitten zou ik zeggen ok,,maar dat jij zo tekeer gaat,,wie denk je wel niet dat je bent, ,nou zo dik 10 min over en weer te lang om te typen,,uiteindelijk heeft ze de hogere boven der gebeld,,ik zeg laat ma komen graag,,,,,me dochter durfde haar niet aan te kijken,,niet meer in de atractie,,ik dwong haar zelfs,,,te erg voor woorden. ,,stond niemand bij het poortjes maar toen de ronde af was gelopen zei ze,,, eruit maak geen uitzondering meer nu,,,,wist niet wat ik hoorde,,,ik pakte mijn 2 Kids liep na het poortjes stap eruit en stap erin en dropte ze weer in de molen,,tussendoor woorden gehad steeds, ,maar nog niemand gezien van de hoofd,,wou eruit hield ze mij tegen ,,ik zo pardon ik ga erlangs,,nee je blijft hier,,,ik zo en waarom omdat jij dat zegt,,,,nee zegt ze komt iemand aan,,ik zeg das mooi kben aan de overkant bij de autos laat ze daar ma komen en nu aan de kanten,,,Kids gepakt en weggegaan,,,wachten, ,niemand kwam en ik was woedend dochterlief is zo geschrokken dat ze weg wou,,,tis al een gevoelig kindje!!!! BEN na de receptie gegaan meteen ,,te woord gestaan Door een (hogere) die zou komen bij het conflict,,,mijn woord gedaan..En ze zou meteen na der toe gaan en der daarop aanspreken…..en THATS IT!!!!! Geen nr gevraagd gegevens niks,,,ik met de 3 Kids na huis midden op de dag,,,Dankzij een vrouw die niet weet hoe ze met Kids om moet gaan,,,zoals vele mensen dat daar zeiden, ,,,dus voor jantje betaald voor 5 mensen,,,,ze heeft onze dag gewoon vernageld, ,en ze zou met der praten ja heb er niet veel aan,,dat zijm collegas onder mekaaar praatje en klaar hhoor er niks meer over terwijl mijn dochter en ik er nog mee zitten,,,en wat ik nu typ is niks vergeleken op de manier hoe het echt is gegaan en meer woorden,,,,dacht ze valt me aan met haar agressieve gedrag,,,,,,,Wij komen er ieder jaar,,inclusief slapen maar na vandaag en hoe het is opgelost ben ik er klaar mee…..

Gewenste Oplossing:

Geen idee het had daar opgelost moeten worden ter plekke desnoods met haar erbij, ,,ze zagen hoe erg ik ermee zat,,,, en wij ons geld hebben weggegooid voor Nog geen 4 uurtjes. .................gaat om deze vrouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slagharen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slagharen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Slagharen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door daahlia