Klacht: Geen kaarten

op 20 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had kaarten besteld voor het concert van Sting op 3 juli, 3 kaarten. Een paar dagen voor het concert kreeg ik bericht dat de kaarten niet geleverd konden worden. Ik kon wel de bestelling omzetten naar n ander concert maar dat wilde ik niet. Ik zou mijn geld terug krijgen maar heb nog niets ontvangen! Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en dan wil ik aangifte gaan doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn geld teruggestort wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 16:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door neaker100