Klacht: Geen kaarten!

op 01 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden 2 tickets besteld voor sensation en heb 3 dagen geleden een mail gehad dat ze toch geen kaarten hadden. Ik mocht annuleren of een ander evenement uitzoeken. Ik heb geantwoord dat ik mijn geld terug wil, geen reactie en ben heel bang dat ik het niet meer terugkrijg. Het gaat om 2 kaartjes!!

Gewenste Oplossing:

Al mijn geld terug van de twee bestelde kaarten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 04 juli 2012 om 23:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is er contact geweest met de klant om de klacht op te lossen

Alle klachten die gemeld zijn door Thiska