Klacht: Geen informatie over annulering vlucht

op 09 februari 2018 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden geleden heb ik een retourticket van Curacao naar Cuba geboekt, voor 5 tot en met 12 februari. Wegens een vliegverbod van PAWA Dominicana is mijn vlucht geannuleerd, hier heb ik echter 0 informatie over ontvangen. Nu is mijn geld weg en mijn reis naar Cuba niet doorgegaan.

Gewenste Oplossing:

Tevreden wanneer geld terug wordt gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xDescendre