Klacht: Geen informatie over annulering vlucht

op 09 februari 2018 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden geleden heb ik een retourticket van Curacao naar Cuba geboekt, voor 5 tot en met 12 februari. Wegens een vliegverbod van PAWA Dominicana is mijn vlucht geannuleerd, hier heb ik echter 0 informatie over ontvangen. Nu is mijn geld weg en mijn reis naar Cuba niet doorgegaan.

Gewenste Oplossing:

Tevreden wanneer geld terug wordt gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Groeten van Max

7 maanden geleden - Hallo, Namens het televisieprogramma Groeten van MAX vroeg ik mij af of uw klacht is opgelost. Zo niet, kunnen wij wellicht nog iets voor u betekenen. Zou u mij willen mailen op groetenvanmax@tuvalu.nl? Groet, Luiza Redactie Groeten van MAX

Alle klachten die gemeld zijn door xDescendre