Klacht: geen hulp van helpdesk

op 02 oktober 2017 over Kobo Books in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik mail mijn klachten over het niet kunnen downloaden van een gekocht boek bij KOBO. Antwoord is standaard: u krijgt binnen 48 uur antwoord. Alles geprobeerd, duidelijk mijn emailadres weergegeven. Antwoord van Kobo: wij kunnen uw gekochte boeken zien. En wat heb ik daaraan als ik zelf met geen mogelijkheid meer op mijn account kom na talloze keren proberen? NIETS. Wachtwoord wordt niet herkend, emailadres wordt niet herkend en de hulp van Kobo? NUL! Wat een waardeloze organisatie is dit.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon dat mijn klacht opgelost wordt binnen een normale termijn en hulp middels een chatmogelijkheid in plaats van dat ik weer dagen heen en weer moet mailen zonder resultaat en zonder oplossing. Dat badinerende toontje van de helpdeskmedewerker kan ik ook missen als kiespijn!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kobo Books

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kobo Books nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angela.hecbert