Klacht: geen happy meal.

op 09 februari 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging met school een dagje naar utrecht. gingen we daar naar de mc donalds om een lekker hapje te gaan eten. op dat moment mochten iedere leerling iets van 5 euro kopen. 1 vriend nam 5 hamburgers en anderen ook iets van die aantal en ik wou een happy meal. alleen de cassiere zei dat ik het niet mocht. waarom niet zou je denken? het is niet 5 euro en de cassiere weigerde dit. ik had dus niet zoveel keus.

Gewenste Oplossing:

ik wil heel graag dat ik gewoon mijn keuze mag maken, dit is een vrij land dus ik heb ook dus de vrijheid om juist me keuze te kunnen maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bobragga