Klacht: Geen geluid onkyo HT -548

op 09 oktober 2017 over Onkyo in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn onkyoHT-548 geeft geen geluid meer , het duurt 15 minuten voordat hij het doet ,nu lees ik vanalles over een hdmi boardt en garantie tot/met 2018 , dit schijnt een probleem te zijn bij de onkyo versterkers , en er is een lijst met onkyo versterkers due deze kwaal hebben maar daar staat dit type niet tussen , dus geen garantie

Gewenste Oplossing:

Als deze reciver ook onde dezelfde garantie voorwaarden valt , heeft precies dezelfde problemen als die anderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onkyo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onkyo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pieter Achtien