Klacht: Geen geluid en soms geen beeld

op 07 mei 2016 over Onkyo in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onkyo 414 Geen geluid meer… Het maakt niet uit wat ik selecteer op de versterker, er komt gewoon geen geluid meer uit.. Ik vind dat heel jammer want ik was er zo tevreden over.. Ik heb deze versterker via internet gekocht..Heb er een jaar van kunnen genieten, en toen kwam er plotseling geen geluid meer uit..Hij herkend geen usb meer.. En de versterker staat nog steeds waar hij een jaar geleden neer is gezet..Dus ik heb hem niet laten vallen of iets.. Ben er al die tijd zuinig mee om gegaan en toch stuk gegaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik duidelijk antwoord heb van wat het probleem kan zijn of wanneer de versterker gerepareerd is.. Mvg Dennie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onkyo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onkyo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dennie Reekers