Klacht: Geen geld terug ook mijn naaimachine niet terug gehad van teparatie

op 10 februari 2018 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een toyota naaimachine ingeleverd ter reparatie in filiaal zwijndrecht had het nog maar 6 maanden. Ik zou geld terug krijgen als het niet kon gerepareeerd worden. Het is bijna 3 maanden geweest en heb nog steeds niks gehoord. Ik ben meerdere malen bij het filiaal geweest elke keer kreeg ik antwoord dat ze een melding van hebben gemaakt. Waar blijft mijn naaimachine? Anders ik wil mijn geld terug!!!

Gewenste Oplossing:

Geld terug of gerepareerde naaimachine terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kijkshop over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Duygu Yalcin-Goclu