Klacht: Geen geld terug ontvangen

Malvinka op 07 november 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 2 October artikelen geretourneerd naar boohoo in Nederland en nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb veel contact genomen via emails waar ik altijd bijna automatische antwoorden krijg van elke keer andere service medewerkers. Het is nu 7 november en het moet al in Londen warehouse zijn. Customer service is erg slecht en ik krijg geen informatie over mijn bestelling en ze sturen mij vandaag een bericht dat ik 28 dagen moet wachten na de retour…maar ik heb veel meer gewacht

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik volledig bedrag van de geretourneerde artikelen krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Malvinka