Klacht: Geen geld retour

op 08 juni 2016 over Nelly.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 mei een bestelling geplaatst op Nelly.com en de schoenen netjes op tijd ontvangen. Helaas paste de schoenen niet en moest ik ze retour sturen. Op 24 mei netjes afgegeven bij een DHL punt. Inmiddels zijn we 2 weken verder en nog steeds geen gehoor van Nelly. Geen bevestiging van ontvangst en geen geld retour. Ondertussen heb ik 2 keer de klantenservice gemaild met een beloofde reactie binnen 48 uur, maar nog steeds niks gehoord. Ik kan het pakketje enkel tot het sorteercentrum volgen, want aangekomen op het sorteercentrum vervoert Nelly de pakketjes zelf. Ik heb dus geen poot om op te staan en wil graag weten waar ik aan toe ben

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn retour verwerkt wordt en ik mijn geld teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nelly.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nelly.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rvmensink