Klacht: Geen geld retour

op 20 mei 2020 over Gate1.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tickets geboekt voor Amerika met vertrek 18 april voor 2 weken retour 1 mei, 4 personen.
Luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft het bedrag van de tickets al overgemaakt naar Gate1. Bewijs is geleverd door luchtvaartmaatschappij . Tot op heden geen geld retour van gate1. Hebben al bijna 6 weken ons geld op hun rekening staan. Reageren nergens op, alleen standaard mails dat wegens extreme drukte het nog weken kan duren voordat een update wordt gegeven aangaande de status van mijn terugbetalingsverzoek. Reageren ook niet op de ingebrekestelling.

Gewenste Oplossing:

Als het geld op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gate1.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gate1.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Van de regen in de drup