Klacht: geen geld

op 29 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben in december verhuist en alleen gaan wonen na stoppen van onze relatie, heb nieuwe zorg en huurtoeslagen aangevraagt.
maar heb nog steeds niets ontvangen heb een uitkering dus heb de toeslagen heel hard nodig heb vele keren gebeld en ben vaak door verbonden heb duidelijk aangegeven dat ik nu al weken zonder geld zit, kan niet normaal mn levensbehoeften kopen.maar doet ze niks ja krijg nu als andwoord voor 10 februari krijg ik mn geld op de bank ja en al die dagen dat ik al niks kan kopen dan? ik heb geld nodig kom in de problemen met de rekeningen en bij belastingen? daar slapen ze daar niet minder om ik lig er elke dag wakker van

Gewenste Oplossing:

dat ik vandaag mn geld krijg kan niet weer een weekend zonder geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hartsema