Klacht: Geen gehoor na levering slechte stofzuigermotor

op 21 juli 2017 over Onderdelenthuisbezorgd.nl in de categorie Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De motor van mijn Dyson stofzuiger was doorgebrand; op zoek naar een nieuwe motor kwam ik terecht op onderdelenthuisbezorgd.nl. Daar bestelde ik het type motor dat ik nodig had. De nieuwe motor blijkt echter niet goed te werken. Kan gebeuren maar: herhaalde mails naar onderdelenthuisbezorgd met het verzoek voor overleg, bleven onbeantwoord.

Gewenste Oplossing:

Onderdelenthuisbezorgd.nl moet contact met mij opnemen voor overleg: wat kan er mis zijn met de motor? In het uiterste geval moet ik het ondeugdelijke exemplaar kunnen inruilen voor een goed exemplaar.

Alle klachten die gemeld zijn door PimChristiaans