Klacht: Geen extra accu ontvangen tijdens actie

op 13 juli 2017 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dag.  Op 8 mei 2017 heb ik bij praxis te Hengelo een accu klopboormachine wx390 gekocht van worx. Op dat moment was er een actie dat als je een bepaald type kocht dat je daar een gratis accu voor kon krijgen. Hiervoor heb ik een registratie kaart ingevuld, een kopie van de aankoopsbon en de code van de doos uitgeknipt en per post naar worx verzonden. Dit in afwachting van de gratis accu. Ik heb er echter tot heden niks van terug gehoord of gezien. Op 10 juli heb ik worx hierover gemaild maar heb hier tot nu toe ook geen reactie op gekregen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik alsnog deze extra accu ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frank Blokhuis