Klacht: geen EPG sinds gisteren

op 26 december 2012 over Canaldigitaal in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

weer raak CD gisteren jullie verhaal gelezen wat de verwachtingen zijn van 2013 zorg eerst dat de hardware in orde komt en gooi die klote dsar decoders er uit want ik heb al 2 dagen geen epg meer ben het zo zat met jullie en ik weet dat jullie toch niet meer op mijn klachten reageren als ik weg kon en naar een andere aanbieder had ik het allang gedaan maar ivm curatele kan ik dat niet dus ben genoodzaakt om het slechte canaldigitaal te blijven ja meen het echt ik zal nog geen kip cd aanraden

Gewenste Oplossing:

welke oplossing !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Canaldigitaal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb Canaldigitaal een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Canaldigitaal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Canaldigitaal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Canaldigitaal

Heeft op 02 januari 2013 om 14:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste,

Wij sluiten deze klacht af en zullen u vraag op uw laatste klacht verder behandelen.

Met vriendelijke groet,
Webcare Team CanalDigitaal

Alle klachten die gemeld zijn door arnhem75