Klacht: Geen entreebewijs dierentuin ontvangen

op 28 juli 2016 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 juli dierentuin entree bewijzen voor oudehands besteld voor a.s zaterdag 30 juli.
Afgelopen maandag en woensdag gebeld om aan te geven dat ze nog steeds niet binnen zijn, dan krijg je als antwoord, ze kunnen tot vrijdag 29 juli binnen komen, nou daar geloof ik niets van, maar goed maar stel dat ze niet binnen komen zei ik, ja mevrouw dan kunnen wij niets doen want die kaarten moeten via de post dus kunt u dan dus niet gaan. Nou dat vind ik echt een stom iets, weg uitje waar we zo lang naar uitkijken.

Gewenste Oplossing:

Als ze via de email de entree bewijzen mailen, dus e tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S. Jasper-Veenswijk