Klacht: Geen enkele communicatie mogelijk

op 03 juni 2021 over Roken.nl in de categorie Internetshops - Tabak

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

18 mei een bestelling gedaan. 20 mei berich van Trunkrs dat het niet gelukt is bestelling af te leveren. Oorzaak is dat roken.nl geen pakket heeft afgegeven. Vervolgens stuur ik mails naar roken.nl, de telefoon werkt al eeuwen niet. 0 reactie. Ik wil dat dit zsm wordt opgelost.

Gewenste Oplossing:

Excuses en geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Roken.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Roken.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geengedraai