Klacht: Geen echte klacht, maar meer een vraag

op 20 september 2017 over Tivall in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Regelmatig koop ik de vegaballetjes (Falafel & Friends Classic). Wat mij steeds opvalt is dat er 11 balletjes in een verpakking zitten, een priemgetal, (dit is alleen deelbaar door 1 en door 11). Ik heb een eenpersoons huishouden Hoeveel balletjes zitten er in één portie? Kunt u geen 12 balletjes in de verpakking doen?

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord heb op mijn vragen ?!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tivall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tivall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door winkeltje70