Klacht: Filet te dun gesneden

op 22 juli 2016 over Tivall in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst de Vegetarische Filet gekocht want die vind ik heerlijk maar de schijfjes waren zo dun gesneden dat je het niet fatsoenlijk op je brood kon krijgen zo dun.Ik had ook nog eens logees en schaamde me ervoor terwijl ik zo opgeschept had erover.Deze mensen kwamen uit Spanje .Zouden jullie het niet wat dikker kunnen snijden want het was niet om te doen.Ik heb hier de verpakking nog Het is al eens eerder voorgekomen maar nu vond ik dat het tijd werd om het door te geven.

Gewenste Oplossing:

Als ik normaal een schijfje met het mes er tussen los kan maken en op de boterham of broodje kan leggen en niet in 3 dikke stukjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tivall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tivall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjo van os