Klacht: Geen definitieve oplossing

op 26 juli 2017 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu na 2 nieuwe glasplaten opnieuw enorme gele vlekken in het scherm wat tv kijken onmogelijk maakt. Nu wil LG dit wel opnieuw repareren tegen betaling. Ik ben van mening dat er nu na 3x tegen hetzelfde probleem aangelopen te zijn er een definitieve oplossing geboden moet worden voor deze Tv. Er is mij een ondeugdelijk toestel verkocht. Het heeft mij teveel stress en irritatie opgeleverd de afgelopen jaren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er eigenlijk na alle niet definitieve oplossingen mij een definitieve oplossing geboden wordt zonder kosten. Er zit een fout in de tv en ik ben hiervan al jaren de dupe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Reactie van de melder van de klacht Ellen1971.

9 maanden geleden - Waarom reageert LG niet op de klachten? Ik zie geen 1 opgeloste klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen1971.