Klacht: Geen couponcode kunnen inwisselen

op 27 mei 2016 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hotelkamerveiling annuleert een coupon met de reden dat het betreffende hotel slechte boekingsmogelijkheden heeft.Je krijgt dus een couponcode die je bij je volgende boeking kunt inleveren.Dit had ik geprobeerd nadat ik een nieuwe bon geveild had en niet lukte.En wanneer je dus een e-mail stuurt krijg je geen reactie,alleen een automatische replay.Ik wacht al een paar dagen op een simpel antwoord op de vraag hoe je de couponcode kunt verzilveren.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als zij mij het geld terug storten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door W Engelen