Klacht: Geen contact mogelijk

op 02 juni 2021 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In februari 2020 een vlucht voor vier personen geboekt naar Guadalajara, Mexico, met Aero Mexico. Tot op heden geen enkel bericht gehad van Supersaver over een teruggave van de reissom. Per telefoon, 020 7989127, ook geen contact mogelijk. Via mijn ANWB reisverzekering geprobeerd de schade te verhalen maar hiervoor heb ik een bewijs nodig van Supersaver dat ik geen recht heb op restitutie. Ergens gelezen dat Supersaver het bedrag terugstort op de rekening waarvan de betaling is ontvangen. Deze rekening is intussen door ABN Amro opgeheven ivm rood staan, nb nog geen 10 euro! Hoe krijg ik nu mijn reissom terug van ruim € 2.500?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn reissom heb terug ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Janhen1966