Klacht: Geen contact geen geld terug geen voucher

op 16 mei 2020 over Gate1.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor 30 april 5 retourtickets voor New York geboekt bij Gate 1. Retour op 4 mei. Vluchten zouden worden uitgevoerd door Lufthansa Swissair air. Tot op heden allen maar standaard mails ontvangen. Ik wil mijn geld terug en wel zo snel mogelijk.Dit lijkt verdacht veel op oplichterij!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gate1.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gate1.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anlu