Klacht: Geen buitenbanden en geen geld ontvangen

op 13 juni 2018 over Athleteshop.nl in de categorie Internetshops - Sport

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1 mei 6 buitenbanden besteld. daarna kreeg ik 3 keer een mailtje met een uitgestelde leveringsdatum. Na 6 mailtjes verder te zijn en steeds reactie terug te krijgen (van steeds een ander persoon), wordt ik aan het lijntje gehouden. uiteindelijk gevraagd of ze het geld willen terug storten en dat was akkoord. en ook daar wacht ik al weer weken op.

zo ga je niet met klanten om

Gewenste Oplossing:

als ik het geld terug heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Athleteshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Athleteshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KvdS