Klacht: Geen bezorging!!!!

op 22 april 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 22 april heb ik vanaf 8.00 uur gewacht op de bestelling van Ikea. Om 15.15 uur maar eens gebeld of het nog bezorgd ging worden. Er werd verteld dat het onderweg was, telefoniste had gebeld met vervoerder. Tijd kon niet gezegd worden. Om 18.00 uur nog geen Ikea gezien, weer gebeld. Wat ik al vermoeden was waar, de bestelling komt niet vandaag!!!!!!!!! Ik ben boos en zeer teleurgesteld in Ikea, oude bank en stoel al uit huis gedaan vanochtend, en nu komt Ikea de nieuwe bank en stoel niet leveren!!!!! Heel erg leuk om morgen een verjaardag te vieren zo!!!! Hartelijk dank hiervoor. Ik heb de bestelling direct geannuleerd en wil mijn geld terug. Hoe is het mogelijk in deze tijd dat er niet eens even een telefoontje gepleegd wordt dat de bestellling niet geleverd gaat worden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen oplossing, ben klaar met Ikea.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tuin123