Klacht: Geen bezorging

op 21 juli 2016 over Elsevier in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag , 21 juli, terug gekomen van 8 dagen vakantie. Op 14 juli is er geen Elsevier bezorgd. Overigens 3 weken geleden ook niet en toen heb ik op vrijdag gebeld met deze klacht. Toen is duidelijk wel van uw kant actie ondernomen maar het probleem is dan dat het blad op dinsdag daarna wordt bezorgd.
Kortom als dit zo blijft ben, zal ik mijn abonnement niet meer te verlengen.

Gewenste Oplossing:

Als de Elsevier op tijd wordt bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elsevier

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elsevier nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert47