Klacht: geen bezorging 15 okmtober 2016

op 15 oktober 2016 over Leidsch Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik geen Leidsch Dagblad ontvangen. Deze dient, samen met De Telegraaf op zaterdag tegen 07.30 in de bus te liggen. Maar ik heb geen van de twee kranten vandaag gekregen. Het ids nu 10.30. Toen ik beneden in de hal de (lege)brievenbus bekeek, haal de één van de buren wél de krant uit de bus. Ik ben dus duidelijk overgeslagen!

Gewenste Oplossing:

Als de zaterdagkrant in mijn brievenbus ligt vandaag!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leidsch Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leidsch Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E.M.Lens-Fasting