Klacht: Geen bezorging

op 22 mei 2021 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de 2de keer geen krant, vandaag de zaterdagkrant niet bezorgd. Wil je de klantenservice bellen kost dat 90 ct p.m.!!! Zeer slechte sevice AD, na mijn proefabonnement ben ik er klaar mee. Geen nabezorging dezelfde dag is gewoon schandalig!

Gewenste Oplossing:

Nabezorging

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jimmypage17