Klacht: Geen bezorging

op 18 januari 2014 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een zaterdag abonnement op trouw. Deze is nu dus WEER niet bezorgt. Bij de vorige keer kreeg ik een mail met als antwoord dat mijn abonnement met 1 dag zou worden verlengt…….???? Dit slaat nergens op, ik wil gewoon dat mijn zaterdag trouw alsnog wordt bezorgd.a

Gewenste Oplossing:

Alsnog nabrengen, want ik vind het heerlijk om zaterdag en zondag de trouw te lezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adriaan Zijl