Klacht: Geen bestelling gedaan

op 18 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg net een mail van Luxstyle dat ik 2 keer Quickmax heb besteld en dat ze deze naar mijn adres hebben gestuurd. Ik wist niet waar het over ging en ben gaan zoeken op hun site naar het artikel. Ik schrok mij een hoedje. Ik heb gisteren op facebook naar dit artikel gekeken, maar zeker niet besteld. Hoe durven die. Ik wil dit artikel niet thuis krijgen . Willen jullie mij helpen dat dit geannuleerd word. er staat een ordernummer bij CX3E4287333

Gewenste Oplossing:

Dat deze bestelling die ik niet gedaan heb onmiddelijk stop word gezet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wasbeerke1962