Klacht: Geen beeld op ps3

op 10 juli 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de update hebben we geen beeld meer. Eerst bij mij thuis niet, toen dacht ik dat het aan het internet lag. Nu bij mn vriend thuis precies hetzelfde. Iets wat we voorheen nog nooit gehad hadden. Draai die update maar snel terug want nu kunnen we dus niks kijken. Ik betaal niet voor niets..

Gewenste Oplossing:

Wanneer bij het weer doet zoals voorheen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xcntia