Klacht: Geen ballen in tomatensoep

op 19 juli 2016 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht vanmiddag een klein blikje tomatensoep met ballen, mijn zoontje vindt ie zo heerlijk. Toen ik de soep in de pan deed zag ik tot mijn verbazing geen ballen ­čÖü teleurstelling voor mijn zoontje, gelukkig had ik nog een blik Unix knakworsten en die er maar doorgegaan ­čÖé maar wel jammer!

Gewenste Oplossing:

De knakworsten waren wel lekker :-)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.Rommers