Klacht: Geen antwoord op mijn vraag betreffende compensatie

op 18 juni 2021 over Sport city in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere keren gemaild met sport city betreffende de. Compensatie die ze aangeboden hebben nav de lockdown. Ze bieden gratis lessen aan echter wil ik daar niet mee akkoord gaan. Mijn abonnement is ook reeds beëindigd. Vervelend vindt ik ook dat ik dus geen antwoord krijg op mijn mails.

Gewenste Oplossing:

Als ik een antwoord op mijn klacht krijg en een compensatie waar ik tevreden mee ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sport city nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ania2000