Klacht: geen antwoord

op 24 januari 2014 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een jaar geleden gesolliciteerd bij mac donalds, ik kreeg een uitnodoging tot 3x toe langs te komen in het restaurant.. ( telefonisch) ik heb 3 x langs gekomen op verschillende datum’s dit wil zeggen 3x gesolliciteerd. ze waren heel lovend, 1week later kreeg ik een brief in de brievenbus dat ik niet aangenomen kan worden in dit bedrijf vanwege geen ervaring in de voeding, maar ik heb een attest HULPKOK.

Gewenste Oplossing:

GRAAG een sollicitatie!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door shaniih