Klacht: Geen actieautos meer

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Probeer je snel een maxauto bijelkaar te sparen,krijg je te horen dat ze uitverkocht zijn. Zeer slechte zaak. Of zorg dat je genoeg auto’s hebt of bied mensen die ruim voor het verlopen van de actie hun kaart vol hebben de mogelijkheid om de auto later te krijgen. Nu willen ze je afschepen met een cap. Ik wil een autootje geen cap..daar heb ik een maand voor gespaard

Gewenste Oplossing:

Als ik een schaalmodel krijg ook al moet ik er langer op wachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Budha67